Logo_transparant_2.png

Bestel hier jouw GRATIS
linnen 
samples van Narzuta

Ontvang naast jouw GRATIS samples ook een mooie korting waarmee je jouw 100% linnen plaid voor een mooie prijs kunt kopen! 

Hieronder kun je je gegevens invullen en ook aangeven welke designs je wilt ontvangen.

Narzuta_Bloom_Stone_web 1.jpg
  • Facebook
  • Instagram

Vul hier jouw gegevens in:

Kies hier sample 1
Kies hier sample 2

Dank voor je bestelling.

De samples worden binnen 3 werkdagen verstuurd.

Narzuta_Bloom_Aubergine_8_web.jpg
Narzuta_Bloom_Stone_8_web.jpg
Narzuta_Bloom_Natural_7_web.jpg

        BLOOM AUBERGINE                         BLOOM STONE                               BLOOM NATURAL

Narzuta_Zebra_5_web.jpg
Narzuta_Wave_Pure_8_Web.jpg
Narzuta_Wave_Treeleaf_7_web.jpg

                      ZEBRA                                         WAVE PURE                                    WAVE TREELEAF

Meer informatie over Narzuta en het gezicht achter Narzuta?

Mijn naam is Alicja, 33 jaar en ik woon in Assendelft. Vorig jaar ben ik gestart met mijn label Narzuta. Na jaren als producer gewerkt te hebben bij verschillende televisieprogramma's besloot ik mijn leven om te gooien. De tijd is aangebroken waarbij we geen genoegen meer nemen met een product. We vinden het belangrijk te weten hoe iets gemaakt wordt en we willen vooral bijdragen aan duurzaamheid.

Al van kinds af voel ik mij heel verbonden met dieren en de natuur. Maar hoe zou ik hier mijn baan van kunnen maken? Toen ik op de bank zat en keek naar een stapel plaids vroeg ik mij hardop af waarom vrijwel iedereen een plaid in huis heeft maar bijna niemand weet hoe het precies gemaakt wordt. Dat moest anders dacht ik. En zo stond ik een paar weken later op een vlasplantage in Zeeland en vloog ik niet veel later naar Litouwen om mijn eigen designs te maken. En dit zonder enkele kennis in de textielbranche. Juist die nieuwsgierigheid moest onderdeel worden van mijn label. En zo geschiedde. Sinds november '20 bestaat mijn label Narzuta waarbij ik 100% linnen plaids verkoop. Inclusief het volledige verhaal. 100% natuur, 100% traceerbaar, 100% eerlijk én 100% duurzaam!

Momenteel ben ik bezig om mijn eigen stichting te starten waarbij ik verwaarloosde/niet welkome boerderij dieren ga opvangen. Zo komt mijn liefde voor dieren en natuur eindelijk volledig samen. 

Vind je het leuk om mijn stappen voor de stichting te volgen?
Ga dan naar @Narzuta.Farm op Instagram :)

 

DSCF5007.jpg