top of page
Search

Het Discard recepten E-book is live!

Heb je na het voeden van je zuurdesemstarter geen idee wat je met ‘het restje’ aan moest? Je bent niet de enige. Op vele verzoeken is ie er dan eindelijk, het Discard recepten E-book. Want wat kun je nu eigenlijk allemaal met discard, het restant van je starter? De mogelijkheden zijn eindeloos.Madeleines uit het Discard recepten E-book

 

 

Wat is discard? 

Als je de zuurdesembroodcursus volgt dan weet je dat je nooit je volledige starter voedt. Of je volledige starter gebruikt voor het bakken van brood. Het bijproduct dat je overhoudt noemen we discard. Hiermee kun je een nieuwe starter activeren. Of je kunt er heerlijke andere recepten mee bereiden. Die recepten heb ik voor jou getest en gebundeld in het Discard recepten E-book. 

 

 

Hoeveel recepten staan er in het Discard recepten e-book? 

In het e-book staan 15 recepten, van gezonde crackers en flatbreads tot een dichtslipper van een broodpudding, maar o-zo-lekker! En wat dacht je van kokosmakronen, brownie mijn lieveling Madeleines of een boerencake? Allemaal tegelijk proberen? In het e-book leg ik je ook uit hoe je makkelijk extra discard maakt. En wat je kunt doen met je oude zuurdesembrood. 

 

 

Bestel je eigen exemplaar 

Het E-book is beschikbaar als een los pdf-document en kan direct gedownload worden via deze link. Omdat je deze blog leest ontvang je € 5 korting met de code: blog. Tip: print het e-book en doe er een leuk lintje doorheen. Het e-book is met heel veel liefde vormgegeven door Wendy de Boer van A New Day. 

 

Leuk om te weten 

Na de lancering van het e-book op 25 mei is het binnen 1 week ruim 350 keer besteld en gedownload. De lekkerste baksels komen al voorbij op @zuurdesembroodcursus en nu heb ik dus de hele dag zin in lekkere dingen. Ik vind het ongelofelijk dat mijn hobby zoveel mensen bereikt en we met z’n allen bewust en creatief omgaan met onze bronnen. Kortom: niets weggooien, alles blijven gebruiken! 

 

 

Ik ben benieuwd welk recept jouw favoriet is. Vergeet je het niet te delen?

Veel bakplezier! 

 

Liefs, 

Alicja 

תגובות


bottom of page