top of page
Zoeken

NARZUTA 2.0 | Nieuwsbrief 1

Het is een tijd geleden dat ik op een vlasplantage stond en voor het eerst hoorde dat lijnzaad de basis is van linnen. Dit moet iedereen weten dacht ik. Afgelopen jaren ben ik daarmee bezig geweest maar in de tussentijd is er nog een hoop gebeurd. We kochten een boerderij, verhuisden, verbouwden, ik kreeg nog een prachtige dochter en ondertussen maakte mijn hoofd overuren.. Want ik voelde aan alles dat er een 2.0 aan zit te komen maar ik wist de invulling nog niet. En ondertussen gebeurde er zoveel privé.


Het einde van het jaar voelt voor mij dan ook altijd als afsluiten en het nieuwe jaar als een begin. En dat nieuwe begin is aan het stromen en dat is heerlijk. Het voelt alsof het ontdekken en vertellen van de oorsprong van linnen een start is van het vertellen van de oorsprong van meer. En dat meer speelt zich hier af op onze boerderij. Niet voor niks heet mijn Instagram pagina Narzuta Farm. Op die farm gebeurd zoveel en daar ga ik meer en meer over delen.


Zo gaan wij dit jaar onze moestuin uitbreiden om een weekendwinkeltje te starten. Komen er nog meer kippen (en kuikens) bij ons wonen voor de lekkerste ei’tjes. Ga ik mijn linnen collectie uitbreiden met beddengoed en kussens. Bak ik wekelijks de lekkerste zuurdesem broden en ga ik steeds verder en dieper naar de oorsprong. Het is een combinatie van puur interesse maar ook een beetje weemoed dat die tijd van puur natuur niet meer alledaags is. We kopen met gemak alles in de supermarkt, maar weet jij bijvoorbeeld hoe melk nou echt gemaakt wordt zoals je het in een pak koopt? Of hoe roomboter gemaakt wordt? Of hoe de zaden van courgettes eruit zien en hoeveel courgettes er aan 1 plant groeien?


Narzuta 2.0 zal naast linnen producten verkopen meer delen over het leven op de boerderij, het leven mét en van de natuur. Ik hoop dat ik je kan inspireren met mijn kijk en zoektocht naar al het moois wat de natuur te bieden heeft. De mailing zal bestaan uit diverse dingen;

  • Persoonlijke blog / mail

  • Aanbiedingen of nieuwe producten webshop

  • Inspiratietips

  • Recepten

  • Vragen / suggesties

Alles in liefde voor de natuur en met het ook op duurzaamheid. Ik hoop dat je net als ik benieuwd bent naar de 2.0 versie.


Veel liefs,

Alicja

bottom of page